maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kesäteatterilaisten pikahaastikset vol 1

Käväisin viime viikolla Hämeenlinnan Kesäteatterin harjoituksia seuraamassa. Ensi viikolla 10.7. ensi-illassa siis Orkesteri - The Everlast. Harjoituksista kirjoitan lähiaikoina lisää, mutta samalla reissulla tein pikahaastattelut työryhmän jäsenistä. Ensimmäisessä julkaistussa haastattelussa Kalle Pylvänäinen, joka on bändin keulahahmo Jasen roolissa. Kallen haastattelun voit lukea tämän linkin alta kuvaa klikkaamalla.

Kalle Pylvänäinen / (c) Teatterikärpänen

 Keskiviikkona 2.7. Kaupunginpuistossa avoimet harjoitukset klo 18 alkaen. Kannattaa mennä katsomaan ja sitten lippuja varaamaan, sillä uskallan sanoa, jotta aika jäätävää settiä on luvassa...

Everlast - The Everlast! 

2 kommenttia:

  1. Hei! Kai olet tulossa katsomaan elokuussa Nurmijärven Kivi-juhlille kesän näytelmää "Aleksis Kivi"? Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa se (sai ensi-iltansa viime kesänä ja nyt Kiven 180-vuotisjuhlavuoden kunniaksi se esitetään yleisön pyynnöstä uudelleen), parasta kesäteatteria mitä olen nähnyt! Lisätietoa löytyy nettisivuilta: http://www.kivijuhlat.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Susanna ja kiitos viestistä! Aleksis Kivi ei vielä kalenteristani löydy, mutta jos työvuoroni osuvat kohdalleen niin täytyy ehdottomasti tsekata. Kiitos vihjeestä, nämä ovat aina tervetulleita!

      Poista

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).