lauantai 19. joulukuuta 2009

Ei kiitos

Ei kiitos / Hämeenlinnan kaupungin teatteri

Ensi-ilta 28.11. 2009 Vanhalla päänäyttämöllä

Anna-Leena Härkösen kirjan pohjalta

Ohjaus ja dramatisointi Heikki Paavilainen

Musiikki Reino Nordin

Rooleissa Katariina Kuisma,Lasse Sandberg,Reino Nordin,Liisa Peltonen ja Tuula Mathlin

Taustaa : näytelmä kertoo saksanopettaja Helistä,jonka mies "pihtaa" niin ajatuksiaan kuin seksiäkin.Heli ottaa itselleen rakastajan itseään huomattavasti nuoremmasta Jarnosta.

Plussaa : upea rohkea Katariina Kuisma,hieno vaativa roolityö "puutteessa riutuvana" naisena,nallehousuissaan hiippaileva Matti (Lasse Sandberg) herkkä rooli,Reinon rento tyyli ja hienot musisoinnit ja laulut,Liisa Peltosen useat toinen toistaan koomisemmat roolit toivat vakavaan aiheeseen huumoria mukaan.Roisi kielenkäyttö ei minua häirinnyt tippaakaan,osasin sitä odottaa ja olisinkin ollut pettynyt jos näytelmässä olisi puhuttu eri tavalla.Videot taustalla toimivat hienosti,etenkin himmennettyjen valojen kanssa jolloin taustalle piirtyivät vain ihmisten silhuetit.

Miinusta : ei moitittavaa :)

Muuta : yleisön joukossa paljon kunnon naurunremakoita,joku toppuutteli että "olkaas vähän hiljempaa".Minusta silloin pitää nauraa kun naurattaa ja jos itkettää niin itkee!!Taisivat olla vaan kateellisia kun eivät itse uskaltaneet "revitellä" kunnolla...

Teatterikärpänen antaa Ei kiitokselle täydet viisi tähteä *****

Esitykset jatkuvat huhtikuun lopulle 2010 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).