lauantai 16. heinäkuuta 2011

Kirkan lahje

Kirkan lahje / Hämeenlinnan kesäteatteri

Ensi-ilta 14.7.2011 , esityksen kesto noin 1h 50min väliaikoineen

Ohjaus Otto Kanerva

Rooleissa : Ria Kataja,Tatu Siivonen,Petja Lähde ja kaksi tanssijaa

Taustaa : näytelmässä seurataan erään nuorukaisen elämää Kirkan musiikin siivittämänä.Pojan vanhemmat rakastuvat ja menevät naimisiin,poika syntyy,kasvaa,rakastuu...

Plussaa : ammattitaitoiset näyttelijät ja todella taidokasta laulua.Tatu Siivonen on aina vakuuttava,mutta nyt etenkin Petja Lähde yllätti laulutaidoillaan todella.Pidin hänen letkeästä tyylistään esiintyä.Juoni oli aika köykäinen,mutta musiikki sopi yllättävänkin hyvin mukaan.Tatu Siivosen sivuroolit olivat erittäin herkullisia,etenkin riparin isonen Koponen ja junassa matkustanut pikkupoika.Ria Kataja naisrooleissa oli varsin verevä ilmestys,olisin kuitenkin toivonut hiukan enemmän esilläoloa häneltä.Bändi soitti erittäin taitavasti ja tanssijat toivat mukavaa lisää kohtauksiin.Huumoria oli mukana myös sopivasti.

Miinusta : alku tuntui pitkästyttävältä,mutta onneksi lähti siitä sitten kunnolla nousuun kunhan pääsi ensin vauhtiin.Esityksen kesto oli yllättävän lyhyt,etenkin väliaika tuli todella nopeasti.

Muuta : varsin onnistunut kesäteatteriesitys,suosittelen!Ja Kirkan biisithän svengaavat kuin hirvi.

Teatterikärpänen antaa Kirkan lahkeelle neljä tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).