sunnuntai 11. syyskuuta 2011

I love you because

I love you because / Tampereen Teatteri

Ensi-ilta 7.9. 2011 , kesto 2h 20min

Ohjaus Mikko Viherjuuri

Rooleissa Sami Hintsanen,Mikko Rantaniva,Tomi Alatalo,Natalil Lintala,Minka Kuustonen,Elina Rintala ja bändi

Taustaa : New Yorkiin sijoittuva,"Frendien" musikaaliversioksikin sanottu uutuusmusikaali kertoo sydänsuruista ja rakkaudesta ja sen oikean etsimisestä.

Plussaa : laulupuolella hyvin vahvaa osaamista,Sami Hintsasella etenkin riittää ääntä ja voimaa vaikka minkälaisiin biiseihin.Natalil Lintala ja Minka Kuustonen olivat tosi pirtsakoita ja ihastuttavia,hyvä-äänisiä neitokaisia,en ollutkaan heitä aiemmin missään nähnyt.Mikko Rantaniva toi koomisuutta räväkällä roolihahmollaan,jolla tuntui olevan vain yksi asia mielessään.Mielelläni olisin nähnyt ja kuullut Tomi Alataloa enemmänkin,hänen roolinsa oli turhan pieni (vaikkakin sivurooleja riitti,pizzalähetti etenkin oli hulvaton ja se tanssaava hippipariskunta...)Esitys oli raikas ja viihdyttävä,sai nauraakin.Vanhempiin ihmisiin ei välttämättä kovin kolahda??Mistäs sitä tietää...

Miinusta : laulut oli ihan ok,mutta mitään ei varsinaisesti jäänyt mieleen.Musikaaleissa yleensä jää muutama kappale päähän vielä soimaan,mutta ei tällä kertaa.

Muuta : en oikein saanut kunnon otetta tästä,paketti oli kunnossa kyllä mutta jotain puuttui.En tainnut olla ihan sopivaa kohderyhmää varmaankaan...

Teatterikärpänen antaa kolme tähteä I love you because-musikaalille ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).