sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Pikainen päivitys jälleen

Tähän väliin pikainen päivitys.Jälleen olen ollut katsomassa muutamaa esitystä viime aikoina ja niistä lyhyet arvioni seuraavassa :

S.O.S. Ryhmäteatterin Pengerkadun näyttämöllä oli hieno elämys.Loistavaa näyttelijäntyötä kaikilta kolmelta (Santtu Karvonen,Pertti Sveholm ja Elina Knihtilä),intensiivinen ote säilyi koko esityksen ajan ja yhtään ei osannut aavistaa miten tarina tulee päättymään.Näytelmä kertoo kolmesta ihmisestä samassa kerrostalossa.Äiti asuu poikansa kanssa ja kellarissa häärää leskimies omia puuhiaan,kaikki omalla tavallaan hukassa elämänsä kanssa ja "uppoamisvaarassa".Olin oudon sanaton esityksen jälkeen,tarina jäi mietityttämään pitkäksi aikaa.Täydet viisi tähteä!!

Ain´t Misbehavin´ Vantaan teatterissa oli erikoinen,mutta ihan mielenkiintoinen kokemus.Olisin toivonut enemmän "teatteria",vaan esitys olikin pelkkää laulua.Ihtohimoa,huumoria ja räiskyvää menoa oli kyllä koko rahan edestä.Tarttuvia lauluja ja hieno bändi ja laulajat Meiju Suvas (yllätti positiivisesti),Anne Nielsen,Rinna Paatso,Mikko Rasila ja Tatu Siivonen.Hyvä mieli jäi esityksestä!:) Kolme tähteä.

Kaupunkiketut Kansallisteatterin Omapohja-näyttämöllä oli aivan mielettömän koskettava ja unohtumaton kokemus.Näytelmä kertoo kolmesta nuoresta,jotka äiti on jättänyt yksin kotiin.Toivo elää,mutta mitä pitemmälle päivät kuluvat,sitä epätoivoisemmiksi lapset käyvät.Loppu jäi hienosti avoimeksi,jäi katsojan päätettäväksi miten lopulta kävi.Upeita nuoria näyttelijöitä,Antti Holma etenkin jäi mieleeni,mikä läsnäolo ja millä asenteella veti,huh!Anna Paavilainen ja Tuomas Kiiliäinen vakuuttivat myös.Yksi parhaista näkemistäni näytelmistä,ehdottomasti täydet viisi tähteä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).