torstai 13. lokakuuta 2011

Cabaret ja Älä pukeudu päivälliselle

Pikainen päivitys parista näkemästäni jutusta :

Jostain kumman syystä en pääse Lahden Kaupunginteatterin sivuille,joten en pysty tarkistamaan muutamia faktoja.Lyhykäisesti voisin kertoa Cabaret-musikaalista sen verran,että jotain jäi puuttumaan ollakseen ihan jättipotti.Tanssi oli varsin viekoittelevaa ja musiikki toimi,tykkäsin kovasti Jorma Uotisesta seremoniamestarina,Helgasta ja juutalaisen vanhemman miehen ja hotellinpitäjärouvan rakkaustarinasta.Pääpari sen sijaan jätti minut täysin kylmäksi,nainen lauloi hyvin mutta siihen se sitten jäikin.En tiedä miksi näin.Kolme tähteä Cabaret´lle.

Hämeenlinnassa 8.10. ensi-illassa ollut farssi Älä pukeudu päivälliselle on taattua nauruterapiaa ja oikein passeli pikkujouluesitys.Fiilistäni laski hiukan se,että sama näytelmä tuli jo nähtyä kesällä Heinolassa ja oli varsin tuoreessa muistissa se,mikä on homman nimi.Onneksi tämä versio oli hiukan erilainen.Pidin erityisesti Katariina Kuisma-Syrjän esittämästä ronskista kokista ja Lauri Kukkosen sähläämisestä kulisseissa,hänen roolinsa teknisenä avustajana oli oiva idea!Esityskertojen myötä varmasti ajoitus ja rytmitys paranee,muutama kohtaus oli aika sekava (vaikka sekavahan juonikin on).Neljä tähteä kuitenkin tälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).