keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Täynnä elämää - kenraaliharkoissa

Vappuaatolle pamahti Teatterikärpäselle yllättäen vapaapäivä normitöistään, ja mitenkäs sitä muuten viettäisi kuin teatterin parissa edes jollain tavalla... Sain nimittäin mahdollisuuden mennä seuraamaan Täynnä elämää -esityksen kenraaliharjoituksia Kellariteatteriin Helsinkiin.

 "Täynnä elämää" on musiikkipitoinen teatteriesitys, joka kertoo Jyri Honkavaaran elämäntarinan. Jyri tuli tunnetuksi etenkin Ratsia-bändin laulavana kitaristina ja biisintekijänä, ja Ratsia taas voitti vuonna 1979 Rockin sm-kilpailujen uuden aallon sarjan. Esityksen käsikirjoituksesta vastaa Jyrki Pylväs, ohjauksesta Perttu Leinonen ja lavalla nähdään Tomi Alatalo ja Antti Laukkarinen. Esityksen tuottaa Circus Maximus.

 Aurinkoisessa vappusäässä astelimme Kellariteatterin hämyiseen "luolaan" ystäväni kanssa, ja muutama muukin kiinnostunut katsoja saapui paikalle. Reilua tuntia myöhemmin olimme täynnä elämää! Wau! Vaihdoimme ohjaajan kanssa muutaman sanan ja Tomin kanssa juttelimme vielä ulkona tovin.

Antti ja Tomi / (c) Mitro Härkönen

En halua tässä vaiheessa paljastaa mitään oleellista esityksen kulusta, mutta sen voisin todeta, että tässä kyllä hemmotellaan niin teatterin ystäviä kuin "vanhan liiton" väkeäkin. Erittäin mielenkiintoinen proggis luvassa, ja Täynnä elämää onkin nähtävillä useallakin eri paikkakunnalla toukokuun aikana. Esityskalenteri löytyy tämän linkin alta, ja samoilta sivuilta voit halutessasi lukea lisää esityksen synnystä. (Hämeenlinnan Suisto-klubin esityksen liput ovat myynnissä Hämeenlinnan Teatterin lipunmyynnissä, ja samana iltana Suistolla on mahdollisuus kuulla myös kolmea bändiäkin. Koko tapahtuman liput myynnissä ainakin Tiketin kautta.)

Täynnä elämää on ensi-illassa perjantaina 2.5. KokoTeatterissa, ja aion olla takuulla paikalla.


Perjantaita ootellessa voi tästä kuunnella Lontoon skidit vuodelta ´79.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).