lauantai 12. heinäkuuta 2014

Lauantaipäivän piristys

Tänään lauantaina 12.7. olin kesäteatterilla kahvilavuorossa molemmissa näytöksissä. Iltanäytöstä ennen koin melkoisen yllätyksen, kun nuori neito äitinsä kera tuli kysymään, että olenko minä Teatterikärpänen! Kiitos paljon Peppi palautteesta ja oikein mukavaa kun tulit juttusille! Tämänkaltaiset kohtaamiset on totisesti tämän homman suola. Tulee vahva tunne siitä, että on oikealla tiellä. Päivän piristys totisesti!

2 kommenttia:

  1. Heheh, kyllähän nyt näin mahtavan blogin pitäjää oli pakkoo tulla kehumaan! On muuten koko päivän hymyilyttäny toi Orkesteri, että enpä turhaan oottanu kolmee kuukautta että sen pääsee näkemään. Ja täytynee nyt samalla sanoa kun joskus täällä mainitsit, että voisit joskus tehjä Korhosesta pidemmän haastattelun (olihan tua lyhkänenkin kiva) niin se ois aivan huippuhienoo! Itseasiassa semmosta jo vähän salaa odottelen... ;) t.fanityttö Peppi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee jee Peppi! :) Korhosen haastis on ollut suunnitteilla jo kaksi vuotta ja ehkäpä nyt tässä kesän aikana se saadaan vihdoin ja viimein tehtyä. Yritys on ainakin kova!

      Poista

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).