maanantai 7. heinäkuuta 2014

The One and Only Risto Korhonen...

Muutama päivä enää Orkesteri - The Everlastin ensi-iltaan... Tänään julkaistiin kesäteatterin sivuilla seuraava haastattelu, ja vuorossa oli ei enempää eikä vähempää kuin Risto Korhonen.

 Herralla on sydämessäni ihan spesiaalipaikka, sillä Risto on oikeastaan syyllinen koko teatterikärpäsyyteeni. Ennen kävin vain muutaman kerran vuodessa teatterissa, mutta Riston tultua Hämeenlinnan Kaupunginteatterin näyttelijäksi 90-luvun loppupuolella minä aloin rampata useammin teatterissa ja kävin katsomassa kaikki Riston tähdittämät jutut useampaan kertaan. Noihin aikoihin kävin teatterissa vain ja ainoastaan Hämeenlinnassa. Sekin hupi loppui lyhyeen, Risto sai kiinnityksen Tampereen Teatteriin ja minä laajensin reviiriäni myös Tampereen suuntaan. Siinä samalla tuli huomattua, että teatteria minun makuuni tehdään muuallakin ja tässä ollaan nyt.

 Koskapa vietän seuraavan kuukauden aikana suurimman osan illoistani Kaupunginpuistossa (kyllä, minut voi bongata kahvion puolelta. Jos tunnistat, tule moikkaamaan!) , yritän saada jossain vaiheessa Ristosta tehtyä isommankin haastattelun. Tässä alkupaloiksi lyhyt juttuhetki, klikkaa linkin alta löytyvää kuvaa.

(c) Teatterikärpänen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).