torstai 13. helmikuuta 2014

Orkesteri - The Everlast Hämeenlinnan Kesäteatteriin

Hämeenlinnan Kesäteatterissa nähdään tulevana kesänä melkoinen hitti, sillä Kaupunginpuistossa esitetään Okko Leon komedia Orkesteri - The Everlast. Näytelmä kertoo entisaikojen suosikkibändistä, joka on suosion hiivuttua taantunut tahkoamaan loputtomantuntuisia hääkeikkoja ja vastaavaa. Tapahtumat sijoittuvat takahuoneeseen ja yllättävä käänne jos toinenkin on luvassa...

 Näin näytelmän viime syksynä KOM-teatterissa ja melkoinen hahmogalleria etenkin huvitti meikäläistä. Kirjoitukseni KOM-teatterin versiosta löytyy tämän linkin alta.

 Noh, erityisen ilahtunut olen sitten siitä porukasta, joka on tällä kertaa tulossa meitä viihdyttämään. Rooleihin on pestattu nimittäin Marika Heiskanen, Kalle Pylvänäinen, Matti Onnismaa, Sauli Suonpää ja .... tadaaa ... Risto Korhonen!

 Korhonenhan on oikeastaan se suurin syy tähän teatterikärpäsyyteeni. Risto oli useamman vuoden Hämeenlinnan Kaupunginteatterissa kiinnityksellä ja sitten hän siirtyi Tampereen Teatterin leipiin. Riston perässä sitten laajensin minäkin reviiriäni ja tässä ollaan...

 Tulossa on mielenkiintoinen kesä! Tervetuloa The Everlast Hämeenlinnaan!

 Kesäteatterin sivuilta esitysaikoja ym. tämän linkin kautta.

Toivottavasti Ristolla on kesällä 2014 enemmän päällään... (c) Timo Marttila

1 kommentti:

  1. kesää odotellessa... HYVÄÄ YSTÄVÄN PÄIVÄÄ!!! Tutuille&tuntemattomille <3

    VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).