maanantai 31. maaliskuuta 2014

Top 10 - kulttuuriblogit

Cision listaa kuukausittain Top 10 - blogit vaihtuvan aiheen mukaan. Maaliskuussa 2014 julkistettiin Suomen Top 10 - kulttuuriblogit ja lista näyttää tältä :

1. Kujerruksia 
2. Herrasmiehen päiväkirja
3. Being Alive - Rakkaudesta musikaaliin
4. Some Superfluous Opinions
5. Kulttuurin sekakäyttäjä
6. Kirjava kukko
7. One Night in Theatre
8. Teatterikärpäsen puraisuja 2
9. 365 kulttuuritekoa
10. Kulttuurielämää Helsingissä

 Minä en tiennyt tämänkaltaisten listausten olemassaolosta ollenkaan ja yllätys olikin siksi suuri! Listalla on mukana muutama minullekin hyvin tuttu blogi, mutta myös muutama täysin uusi tuttavuus. Rohkeasti vaan muutkin lueskelemaan. Ja kukapa kissan hännän nostaisi ellei kissa itse ... moni näistä blogeista keskittyy varsin monipuolisesti kulttuurin eri osa-alueisiin tai sitten hyvinkin paljon musikaalien maailmaan. Tästä voisi siis tehdä sen johtopäätöksen, että tämä minun blogini on kärjessä mitä tulee pelkästään teatteriin keskittyviin blogeihin. Vetää aika nöyräksi ja myös iloiseksi, sillä se on merkki siitä, etten tee tätä hommaa turhaan.

Kiitos kaikille lukijoilleni ja onnea vielä Linnea kärkitilasta, olet sen ansainnut kyllä :) Jihuu myös meille muille Top 10 - listatuille.

HYVÄ ME !!

2 kommenttia:

  1. Kiitos Talle! Ja tosiaan hyvä me! Itse löysin listalta myös pari uutta tuttavuutta, jotka laitoin samoin tein seuraantaankin. :)

    VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).