sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Elämä näyttämöllä

Elämä näyttämöllä / Helsingin Kaupunginteatteri / Studio Elsa

Ensi-ilta 29.1. 2010

Ohjaus Marika Vapaavuori

Rooleissa Lari Halme ja Esko Roine

Taustaa : vanhempi ja nuorempi näyttelijä käyvät keskustelua teatterista ja elämästä yleensä takahuoneessa,välillä käydään parrasvaloissakin

Plussaa : olen aina pitänyt Lari Halmeen tyylistä,nuori mies jolle toivotan todella pitkää ja menestyksekästä uraa.Esko Roine on jo käsite itsessään,hyvin täydensivät tosiaan nämä kaksi loistavaa näyttelijää.Pidin takahuonekeskusteluista kovasti,mukavaa jutustelua.Suurin osa teatteripätkistäkin oli huippukamaa.Huumoria ja surumielisyyttä sopivassa suhteessa.Näytelmän kesto ( n. 1h 15 min) oli juuri passeli,toimiva ratkaisu vetää kaikki putkeen ilman väliaikaa.Ote pysyi hyvin.Lopetus oli hieno,tuli ihan kyynel silmään.

Miinusta : lavastusratkaisu oli osittain outo,kaikki tapahtumat eivät nimittäin näkyneet sivukatsomoon kunnolla.Keskinäyttämön takaosa oli valaistu,muttei minulla ollut hajuakaan mitä siellä taustalla kenties näkyi vai näkyikö edes mitään?Jotkut teatteripätkät menivät multa tyystin ohi ja pari kuollutta hetkeä puudutti hiukan.

Muuta : kotomatkalla näin Esko Roineen rautatieasemalla ja kävin kiittämässä henk.koht.Näytelmästä on vai muutama esitys,joten kiiruhtakaa!!

Elämä näyttämöllä saa neljä tähteä **** :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).