torstai 28. tammikuuta 2010

Salaa rakas

Salaa rakas / Helsingin Kaupunginteatterin Suuri näyttämö

Ensi-ilta 17.9. 2009

Ohjaus Pentti Kotkaniemi

Rooleissa mm. Santeri Kinnunen,Asko Sarkola,Heidi Herala,Sanna-June Hyde,Sampo Sarkola,Eppu Salminen ja Vuokko Hovatta

Taustaa : 1920-luvulle sijoittuva komedia,jossa isä ei pidä tyttärensä keikarimaisesta kosijasta ja koittaa tuunata hissukasta alaisestaan sopivan kosijan.Max-paralla ei ole käytöstapoja eikä minkäänlaisia kokemuksia naisista,joten sopiva ex keksitään postikorttikuvasta ja soppa on valmis.

Plussaa : vaatetus sopi hyvin ajan henkeen,Asko Sarkola ja Heidi Herala vanhempina olivat huippu pari.Jännää miten pienillä eleillä ja ilmeillä saadaan mainiota työtä aikaan,hulppeita olivat myös kävelytyylit joilla opetettiin vävykokelasta tavoille:) Sampo Sarkolalla keikarina oli myös mahtavia tyylejä ja hän kuulostaa muuten aivan isältään.Santeri Kinnunen Maxina oli myös oivaa katseltavaa.Yleensä en ole jostain syystä pitänyt Vuokko Hovatasta,tällä kertaa pidin hänen roolistaan kuuluisana elokuvatähtenä.Eppu Salminen tähden miesystävänä oli ehkä liikaa uhoava,ylinäytelty (tai sen tarkoituskin kai oli olla sellainen).

Miinusta : joissakin kohdissa asioiden selittely venähti liian pitkäksi,alkoi väsyttämään.En pitänyt myöskään pomppivista ja kiljuvista neideistä ja väliaikatytöstä.

Muuta : odotin ehkä vieläkin hulvattomampaa menoa,tämä oli tällainen hauska perushupailu

Salaa rakas saa kolme tähteä *** ja Asko Sarkola viisi ***** :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).