perjantai 17. tammikuuta 2014

Stephen Sondheim-konsertti tulossa, baritoni haussa

Jaetaan tätä infoa mahdollisimman paljon, kiitos!

"ETSIMME JOUKKOOMME N. 30-50-VUOTIASTA NÄYTTELIJÄNTAITOISTA BARITONIA

Olen toteuttamassa koulutyönäni Stephen Sondheim -konserttia ensi keväälle yhdessä usean teatterialan ihmisen kanssa ja yritämme nyt saada kasaan kuuden laulavan esiintyjän porukkaa. Helsingissä toukokuussa 2014 esitettävä konsertti on kunnianosoitus Broadwayn elävälle legendalle Stephen Sondheimille, jonka musiikkia ei Suomessa usein kuule. Konsertti on Jermo Grundströmin ohjaama kokonaisuus sisältäen sovittamiani Sondheimin tunnetuimpia sekä rakastetuimpia kappaleita. Jokaisella esiintyjällä on useampia solistisia tehtäviä sekä myös ensemble-laulettavaa. Harjoitukset pidetään Helsingissä pääasiassa viikonloppuisin pitkin kevättä.
Haluamme tuoda Sondheimin teoksia paremmin tunnetuksi suomalaiselle musiikkiteatterikentälle ja samalla promota sekä omaa että esiintyjiemme osaamista ja erikoistaitoja. Valitettavasti, koska kyseessä on kouluproduktio, emme pysty ainakaan tässä vaiheessa lupaamaan esiintyjille palkkioita. Olemme mukana rakkaudestamme Sondheimin musiikkiin ja yritämme nyt löytää mukaan ihmisiä, jotka jakaisivat tämän intohimon herran teoksia kohtaan.
Jos rakastat Sondheimia niin kuin me, ota yhteyttä! Yhdessä voimme tuoda suomalaisille tutuksi amerikkalaisen musikaalineron kauneimmat ja hauskimmat kappaleet!"

Leo Niemi
leo.j.niemi@gmail.com
050 430 9133

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).