keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Esitystalous

Esitystalous / Espoon Kaupunginteatteri

Ensi-ilta 10.2. 2010,kesto n. 3h 30min

Käsikirjoitus ja ohjaus Juha Jokela

Rooleissa : Tommi Korpela,Ria Kataja,Henna Hakkarainen,Raimo Grönberg,Tommi Taurula,Martti Suosalo ja Vera Kiiskinen

Taustaa : talouselämää ja politiikkaa yritysvalmentajien,sosiologin,SDPn kansanedustajan ja puoluejohdon sekä liikemiehen kautta.Elämys oli niin valtava,etten osaa tähän edes kirjoittaa mistä varsinaisesti koko hommassa oli loppujenlopuksi kyse!!Tapahtumat vyöryivät siihen malliin,että osa meni ohi ja kaikkea en edes ymmärtänyt,mutta kuitenkin...

Plussaa : oli upeaa nähdä etekin Tommi Korpela (yritysvalmentaja Rami Niittymaa) vihdoinkin livenä.Mies oli roolissaan niin vakuuttava,että menisin kuuntelemaan hänen valmennustaan ja seminaariaan milloin vain,aiheesta viis.Pidin myös Ria Katajan (demarien kansanedustaja Jaana Sallinen) ja Vera Kiiskisen (yritysvalmentaja Tanja Friman) työskentelystä.Kiintoisaa oli nähdä Tommi Taurula lavalla,suuri yleisö kun tuntee hänet lähinnä Salattujen elämien Taalasmaan Karina."Raision Borat" liikemies OT Toivio (Martti Suosalo) oli huikea suoritus ja vastasi esityksen koomisesta puolesta.Pidin todella paljon lavastuksesta ja videoiden käytöstä,musiikki tuki hienosti kohtauksia ja etenkin lopussa komeasti kaikuva "Working class hero" jäi soimaan päähän pitkäksi aikaa.Kohtaus vanhasta Suomi-filmistä oli mahtava ja hauska irrallinen kohtaus.Tulevaisuuden visiot Espoosta ja Tapiolasta,huh huh!!Bono unpluggedina ym. hulvatonta.

Miinusta : kestoltaan pitkähkö ja paikoin aika raskas,väliajan jälkeen etenkin.

Muuta : hauska yksityiskohta oli käsiohjelma,jossa Tommi Korpelan/Rami Niittymaan kasvot.Siitäpä oiva vappunaamari ...

Teatterikärpäseltä Esitystaloudelle neljä tähteä,liika pituus vei yhden tähden ****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).