maanantai 5. elokuuta 2013

Teatterikärpäsen grillijuhlat

Eilen oli varsin hauska päivä. Teatterikärpänen järjesti luonnonkauniissa Aulangon maisemissa grillijuhlat, jonne oli kutsuttu kaikki ne, joita olen tässä vuoden aikana haastatellut tänne blogiini. Ilahduttavan moni saapui paikalle, osa viipyi kauemmin ja osa tuli vain piipahtamaan. Missio kuitenkin täyttyi, eli vietimme yhdessä mukavan päivän aurinkoisessa säässä. Vanhat tutut kohtasivat pitkästä aikaa, uusia tuttavuuksia solmittiin ja monelle päivä oli kesäloman viimeinen, sillä maanantaina alkoivat harjoitukset teatterilla.

Et muista kuitenkaan

Kesätunnelma kohdallaan 

Tarjolla oli monenlaista grilliherkkua ja juotavaa, duo "Et muista kuitenkaan" esiintyi ja sai uusia faneja monta. Frisbeetä heiteltiin, jalkapalloa potkittiin, yllätysnumerona eräskin naku-uinti... Lisäksi oli huikea imitaatiokilpailu, jossa huonoin voittaa. Nähtiin aika unohtumattomia tulkintoja, joista mieleenpainuvimpana ehkä kisassa mustana hevosena toimineen mieheni Michael Monroe-imitaatio. Tämä kun yritti kiivetä grillikodan katolle, kaatuikin selälleen ja samalla huusi "Tervetuloa tänne Voice of Finlandiin!" Kilpailu huipentui finaaliin Näty vs Teak, eli uusi sukupolvi vastaan konkari. Huonoudessa voiton vei aika suvereenilla tyylillä Teakista aikoinaan valmistunut herra, jonka nimen voitte arvata.

Loppuillasta pelailtiin hampaattomia eläimiä, kirjainpeliä ja muuta hauskaa.

Pingviini, särki ja lokki pelin tiimellyksessä. Pöllö otti kuvan.

Ilta huipentui muutaman osalta kaatosateeseen London Pubin terassille klo 00, eli päivä kun vaihtui niin sade alkoi. Täydellistä!

"Se päivä oli iloinen, vaan nyt se on jo eilinen..." Ensi vuonna uusiksi!

Tässä vielä ryhmäkuvaa "Teatterikärpäsen tallista" ! Pari "ylimääräistä" on kuvassa mukana (eli sellaisia joita ei ole haastateltu + lapset tietysti) , mutta keitäs kaikkia kuvasta löytyykään? Kuka tunnistaa kaikki? Kahdeksan eri teatteriakin edustettuna (kuka osaa kertoa mitkä?) ja oikeastaan kolme opinahjoakin :)


Kiitos kaikille mukanaolleille, tämä oli minulle monellakin tasolla merkityksellinen päivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).