maanantai 30. toukokuuta 2016

Top 10 - kulttuuriblogit 2016

Cision listaa kuukausittain Top 10-blogit tiettyyn aihealueeseen liittyen. Toukokuussa listattiin Suomen suosituimmat kulttuuriblogit ja tämä listahan tietysti ilahdutti kovasti :

1. Alaston kriitikko
2. Teatterikärpäsen puraisuja
3. Hurmioitunut
4. Kaponieeri
5. Kujerruksia
6. Herrasmiehen päiväkirja
7. Some Superfluous Opinions
8. Paljon melua teatterista
9. Fuck Yeah, Finnish Musical Theatre!
10. Erinomaisuutta

Listauksesta käy ilmi ainakin se, että monenlaista mahtuu nimikkeen 'kulttuuri' alle ja lisäkseni varsinaisia pelkästään teatteriin/musikaaleihin keskittyviä blogeja on mukaan mahtunut kolme.

 Edelliskerran kulttuuriblogeja tutkailtiin maaliskuussa 2014 ja silloin lista näytti tältä. Muutoksia on ollut parissa vuodessa näköjään kovastikin.

 Omasta puolestani haluan kiittää kaikkia lukijoitani, sillä ilman teitä ei sijoitus olisi noin korkealla. Sitoutuneisuutta ja kovasti työtä on blogi vuosien saatossa vaatinut, ja näemmä se on kannattanut. Ei muuta kuin lisää pökköä pesään!

 Onnea myös listasijoituksesta tutut kollegani Kujerruksia-Linnea, Some Superfluous Opinions ja FYFMT -Siiri sekä Paljon melua teatterista -Katri! Onnea myös muille bloggaajille!


2 kommenttia:

  1. Mahtavaa! Ja ansaittua. Näinä päivinä, kun teatterikritiikkiä on printtilehdissä entistä vähemmän ja niiden mitatkin lyhenevät, ovat blogit meidän tavallisten teatterissakävijöiden pelastus. Ne antavat osviittaa siitä, mihin esityksiin sitä kannattaa sijoittaa oma rajoitettu aikansa ja rahansa.

    VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).