perjantai 4. maaliskuuta 2016

Teatterikärpänen tässä hei

Hyvää huomenta rakkaat lukijani. Päätin taannoin, että  käyntimäärien suhteen tietyn rajapyykin ylittyessä olisi mukava juhlistaa sitä jotenkin. Tuumasta toimeen siis... 400 000 lukijakertaa napsahti poikki eilen ja sen kunniaksi haluan esitellä teille ihan virallisen Teatterikärpäsen. Kuvan on piirtänyt monilahjakas bloggaajakollegani Siiri, suurkiitos hänelle!


 Tämä pieni siivekäs lentelee näillä sivuilla jatkossa, ja siirtyy profilikuvakseni niin Twitterin kuin Facebookin blogisivujenkin puolella. Tiesitkö, että blogini löytyy myös Facebookista?

 Mukavaa viikonloppua kaikille! Onko kulttuuririentoja luvassa? Itse lennähdän lauantaina Kotkaan ja tsekkaan kaksi eri esitystä (Sugar ja Jossain pohjoisessa) sekä sunnuntaina Valkeakoskelle Grease-musikaalin pariin.

9 kommenttia:

 1. Onpa upea uusi profiilikuva, kyllä tätä kelpaa käyttää! Siiri on taitava, mahtava että on näin monella tavalla lahjakkaita kollegoita.

  VastaaPoista
 2. Oi ihana! Isosti onnea myös merkittävästä rajapyykistä! Itselläni huomenna kohteena sivistys ja Suomen Turku, jossa käyn katsomassa Linnateatterin Beige tappaa! Hyvää viikonloppua Talle!

  VastaaPoista
 3. Upea ja blogiasi ja Sinua hienosti kuvaava hahmo :)
  Onnittelut huikeasta lukijämäärästä.
  Toiveena esittäisin Jussi Vatasen haastattelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Jussi kiinnostaisi kyllä, mutta en ole häneen saanut yhteyttä. Yritetty on joskus...

   Poista
 4. Tuo on kyllä vaan niin ihku kuva! Hienoa Siiri!!

  Ja onnea Talle, kyllä 400000 on valtava määrä lukijoita. Lisää vaan pökköä pesään!

  VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).