tiistai 13. marraskuuta 2012

Fiftari -musikaali tulossa toukokuussa

Hämeenlinnan teatterin päänäyttämön valtaavat karismallaan toukokuussa kunnianhimoiset teatterinharrastajat, teatterialan ammattilaiset sekä alalle tähtäävät nuoret! Toukokuun 23. päivä ensi-iltansa saava Fiftari!-musikaali on sähäkkä tarina nuorilta nuorille (ja miksei muillekin) ja vie katsojat suoraan 50-luvulle. Luvassa on huikeita tarinankäänteitä; pahamaineinen jengijohtaja on kuollut hämärissä olosuhteissa ja tilanne aiheuttaa ryhmän sisäisen ristiriidan siitä, kuka perii paikan vallan kahvassa ja kuka joutuu lähtemään. Jokaisen on osoitettava tarpeellisuutensa ja lunastettava oma paikkansa.

Kuinka pitkälle sinä olisit valmis menemään teoissasi pysyäksesi porukoissa, kuuluaksesi johonkin?

Käsikirjoitus Emmi Pietikäinen ja työryhmä, ohjaus Laura Pantke, koreografia Anu Palevaara, kapellimestari ja sävellys Oskari Paappanen, laulujen sanat ja sävellys Sauli Sipponen, rooleissa mm. Miikka Anttila, Nelli Auriola, Minna Helkiö ja Riku Laine

Lisätietoja Hämeenlinnan teatterin sivuilta tämän linkin alta,  musikaalin omat blogisivut löytyvät täältä  ja liputhan ovat jo myynnissä.

Miksikö Teatterikärpänen sitten teki aiheesta ihan oman postauksen? No siksi, että Teatterikärpänen aikoo seurata musikaalin valmistumista enemmänkin ja lähempää. Lähiaikoina menen seuraamaan harjoituksia ja kuljen tekijöiden mukana aina ensi-iltahuumaan asti. Luvassa siis raporttia aiheen tiimoilta enemmänkin, tekijähaastatteluja ja tunnelmia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).