maanantai 4. elokuuta 2014

Teatterikärpäsen grillibileet vol 2

Perinteiseen malliin (eli jo toista kertaa ja Tampereen Teatterikesän kynnyksellä), aurinkoisessa säässä Aulangon Tekosaarilla vietettiin Teatterikärpäsen grillibileitä. Aluksi vaikutti siltä. että tapahtuma tulee kärsimään tänä vuonna pahasta osallistujakadosta, mutta loppujenlopuksi paikalle saapuikin varsin kattava porukka ja myös "uutta verta" (eli väkeä joita ei viime vuonna vielä paikalla nähty).

 Liiemmät löpinät sikseen, ohjelma koostui grillauksesta, uimisesta, erinäisistä "virvokkeista", imitaatiokilpailusta ja myös taikatempuista. Loppuillasta nähtiin myös pienimuotoinen improshow, ja myös perinteiseen malliin tavaroita keräiltiin hämärtyvässä illassa taskulampun valossa ja paluumatka kodalta Aulangon hotellille oli oikea Via Dolorosa. Muistutimme urheita sankareita kulkemassa läpi Mordorin. Sitkeimmät meistä istuivat vielä tovin keskustassa terassilla, aivan kuten viime vuonnakin.

 Antaapa kuvien puhua puolestaan ... Ohessa imitaatiokisan satoa :

Martti Manninen eli Cheek (Kuka muu muka?) 

Ilkka A Jokinen eli Hannibal Lecter 

Tatu Siivonen eli Jörn Donner

Riku Laine eli Klonkku löysi aarteen

Kimblenpelailun lopputulos ei kaikkia osapuolia tyydyttänyt...Miikka teki melkoisen tempun, ja pojat onnistuivat saamaan lopputulokseksi vielä oikean päivämääränkin.Yleistä tunnelmointia :

Vesipeto

Saska ja Markus :)

Krista

Antti ja isäntä

Kiitos kaikille mukanaolleille, ensi vuonna taas sama aika ja sama paikka. Perinteinen ryhmäkuva tuli napattua vähän liian varhaisessa vaiheessa, osa porukasta kun saapui vasta myöhemmin mestoille.2 kommenttia:

  1. Blogissani on Sinulle haaste, ota se vastaan, jos ehdit, jaksat ja kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, katsotaan saanko mitään aikaan...

      Poista

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).