Yhteystiedot

Heräsikö jostain kirjoituksestani ajatuksia, joita et halua muiden lukevan kommenttikentästä?

Olitko kenties täysin eri mieltä kanssani jostain, tai haluaisitko antaa muuta palautetta/risuja/ruusuja/terveisiä?

Olisiko joku tuleva tai näkemäsi teatteriesitys sellainen, jota ehdottomasti suosittelisit minulle? Vuorotyö ja autottomuus vähän haittaavat tätä rakasta harrastustani, mutta mahdollisuuksien mukaan teen myös reissuja omien teatterisuunnitelmieni lisäksi.

Haluaisitko minun haastattelevan jotakin tiettyä henkilöä? Haastateltavat ovat valikoituneet blogiini lähinnä sen mukaan, keitä olen useimmiten nähnyt ja ketkä ovat tehneet jossain vaiheessa minuun suuren vaikutuksen. Teen kyllä myös "yleisön pyynnöstä" haastatteluja, jos vain kohde näyttää vihreää valoa minulle. Ehdotuksia kannattaa aina heittää!

Ota rohkeasti yhteyttä! Lukisin mielelläni, mitä juuri Sinulle kuuluu ja millaisia teatterikärpäsen puraisuja itse olet kokenut, ja vastaan ilomielin kaikkiin saamiini meileihin.

Minulle voit lähettää sähköpostia osoitteeseen tallella@hotmail.com .

Blogini löytyy myös Facebookista, käythän tykkäämässä!

Instagramista minut löytää nimimerkillä @tallelokero.

Edit. 5.12. En tee enää uusia haastatteluja eikä minulle kannata lähettää kutsuja esityksiin. Toki katsomaan voin tulla, mutta en kirjoita. ;) 

3 kommenttia:

  1. Mistä numerosta voi tilata lippuja. Lehdessä ollut 050553878 tai viim. numero 3 eivät vie Erästeatteriin.

    VastaaPoista

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).