tiistai 8. joulukuuta 2009

Maija Poppanen

Maija Poppanen / Helsingin kaupunginteatterin Suuri näyttämö

Ensi-ilta 13.8. 2009

Ohjaus Hans Berndtsson

Musiikki ja sanat Richard M. Sherman ja Robert B. Sherman

Musikaali perustuu P.L. Traversin kirjaan ja Disneyn elokuvaan

Rooleissa mm. Emmi Kangas,Tuukka Leppänen,loistavat lapsinäyttelijät (nimet ei valitettavasti tiedossa),Eero Saarinen,Tove Wingren,Riitta Havukainen ja Risto Kaskilahti

Kommentissa sain lasten nimet (kiitos) : Anna Pankkia esittäviä tyttöjä on yhteensä 4 ja samoin Mikko Pankkia esittäviä poikia. Heidän nimensä ovat (tytöt) Nelli Matula, Katariina Riekkola, Veera Brusi ja Dorota Osinska. (pojat) Johannes Brotherus, Akseli Ferrand, Henri Schröter ja Alvari Stenbäck.

Taustaa : Pankin perheen lapsenvahdit vaihtuvat tiuhaan tahtiin kunnes taloon astuu maaginen Maija Poppanen

Plussaa : lapsinäyttelijät todella luontevia ja lahjakkaita,koko perheen musikaali,hienot lavasteet ja värimaailma,vauhdikkaita tanssinumeroita ja mukavia ylläreitä täynnä,taikuutta.Nokikolari Perttu kävelemässä katolla pää alaspäin,wau.

Miinusta : mikrofonit pätkivät usein ainakin siinä näytöksessä jossa itse olin,sen ylipitkän sanan (superylipoppelistijne.) jatkuva hokeminen alkoi ärsyttämään ja välillä tuntui siltä,että olen tainnut nähdä liikaa näitä isoja musikaaleja koska Rebeccan jälkeen mikään ei tunnu enää miltään,mutta...

Muuta : lopussa tunsin itseni jälleen pikkutytöksi joka on ensimmäistä kertaa teatterissa,sydän oli pakahtua ja kyyneleet silmissä katsoin miten maagisesti Maija Poppanen lensi näyttämöltä ylös ja katsomon yli kauas kadoten.Millainen elämys se nuoremmille mahtoi ollakaan !!

Teatterikärpänen antaa itse musikaalille neljä tähteä **** ja Tuukka Leppäselle (Perttu) sekä lopun lentokohtaukselle täydet viisi tähteä ***** :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).