sunnuntai 25. elokuuta 2013

Hyvän asian puolesta

 Tänään sunnuntaina järjestettiin Hämeenlinnan Ritari-areenalla hyväntekeväisyysottelu HPK Old Stars vs. Mansester Broilers. Tapahtuman järjestivät Lastenklinikoiden Kummit yhdessä yhteistyökumppaneiden ja hämeenlinnalaisen monitoimimiehen, Pikku-Penan, kanssa. Tapahtuman tuotto ohjataan Kanta-Hämeen keskussairaalan ja Tampereen sairaalan lastenosastoille.

 Erinäisten pelaajien lisäksi paikalla nähtiin myös mm. hallitseva Miss Suomi, Freeman, Sami Hintsanen (joka lauloi ottelun aluksi Maamme-laulun) sekä kummallisen näköistä porukkaa... Peruukkien ja pukujen takaa paljastui Hämeenlinnan teatterin ja Tampereen Työväen Teatterin näyttelijöitä.

 Minä olin tapahtumassa hääräämässä yleisnaisjantusena ja arpoja myymässä, joten minulla oli esteetön pääsy hallin käytäville ja pukuhuoneisiin. Tämmöistä porukkaa siellä sitten vastaan tuli :


Kuvassa siis "Håkanin veljekset" (vasemmalta Janne Kallioniemi, Ami Räsänen, Pentti Helin, Samuli Muje ja Jyrki Mänttäri). Komeita on!!

 Hämeenlinnan pukuhuoneesta löytyi tämännäköistä porukkaa :


Kuvassa vasemmalta Jani Koskinen, Lasse Sandberg ja Lauri Kukkonen. Teletappiketju otti vähän lähikontaktia jäälläkin, "Iso hali" varmaan kuului vastustajan korvissa.


Hauska oli tapahtuma ja hyvää palautetta kuului niin yleisöltä kuin pelaajiltakin. Tästä on hyvä aloittaa varsinainen teatterisyksy, ensi viikolla Teatterikärpänenkin suuntaa kohti Hotelli Paradisoa ja Kylmää murhaa, ja siitä eteen päin onkin sitten jatkuvalla syötöllä kaikenlaista luvassa. Kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia? Iloiten otan vastaan kaikki kommentit (ne tosin julkaistaan vasta hyväksynnän jälkeen, roskapostin vuoksi).